O nama

Prirodni i energizovani sapuni sa poludragim kamenjem ,,Hvala!”

Sapuni koji čiste i telo i auru!

Prirodni sapuni ,,Hvala’’, zahvaljujući svom sastavu, čiste, neguju i štite kožu. Potpomažu regeneraciji iste i blagotvorno deluju kod osetljive, zrele i problematične kože. Glicerin dobijen iz prirodnih ulja, kao i svi sastojci iz ostalih biljnih komponenti koji se koriste za izradu naših sapuna, koži obezbeđuju vlažnost neophodnu za zdrav i negovan izgled u saglasnosti sa prirodom.

,,Bolest nastaje kao posledica neravnoteže između
čoveka i prirode.’’ Hipokrat

Svaka materija, sve što postoji ima svoju vibraciju. Tako i svaki mineral, poludragi kamen ili dragulj vibrira određenom frekvencijom koja korespondira sa našim energetskim središtima (čakrama), kao i sa našom aurom (energetskim poljem čoveka). Svetlost se prelama kroz njihovu prozirnu strukturu u spektru specifičnih boja koja deluju poput prizme, koncentriše i fokusira svetlost u naše telo, prenoseći posebnu vibraciju na nas, i tako pomažu uravnoteženju našeg energetskog polja. Na taj način lakše postižemo pozitivne rezultate u svakom aspektu života.
Kroz auru, naš suptilni biomagnetni omotač, neprekidno struji energija od koje zavisi naš život. Bolesti, kao i naša loša emotivna, mentalna i duhovna stanja direktno su pruzrokovana stanjem naše aure i prekidom ili smanjenjem protoka energije kroz nju.
Sapuni ,,Hvala’’ su napravljeni od 100% biljnih ulja, jer su biljke jedine u stanju da stvore materiju čiste energije. Mi smo tu energiju sačuvali i utkali je u sapune ,,Hvala’’ , jer su naši sapuni dobijeni ručnom izradom, u malim količinama i hladnim postupkom, sa dosta ljubavi i energije, i tako smo otelotvorili holističku ideju. Dodavanjem poludragog kamenja i posebnim postupkom energizacije svih komponenti koji se nalaze u sapunu, vibracija koja je potrebna vašem telu će sa sigurnošću biti preneta na Vas tokom tuširanja, i nakon toga. Zacelite, očistite i zaštitite svoju auru, i time sačuvajte svoje telo i sebe.

HVALA PRIRODI !!!

PAŽNJA: ,,Hvala’’ sapuni pomažu u lečenju fizičkog, mentalnog, psihičkog, emotivnog i duhovnog tela na osnovu prenošenja određene vibracije koja nam je potrebna u datom momentu. Sapuni ,,Hvala’’nisu zamena za medikamente.

NAPOMENA: Tehnologija korišćenja kristala u sapunima i u ostaloj kozmetici ,,Hvala’’, kao i dizajn sapuna ,,Hvala“ zastićeno je autorskim pravom.

0 comments on “O namaAdd yours →

Ostavite odgovor